vr 19/4  21:00
€ 15,00
Heavy, Muziek, Pop, Rock, Staconcert, Tribute/cover
Azijnfabriek
19/4

Pene Corrida + support: Amberjacks

Party-Metal cover show (Roerig presents)


Stel je eens voor wat er zou gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal op smeren? Pene Corrida is dé coverband met het scherpste randje, laat je verbazen tijdens hun genadeloze Party-Metal shows!

Een wervelstorm van scheurende gitaren en herkenbare dancebeats, bij een show van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen staan. Hun uitstekende samensmelting van popmuziek en metal resulteert telkens weer in één groot feest der herkenning.

Tijdens hun deelname aan het RTL4-programma Hollands Got Talent in 2023 bewees de band dat hun benadering metal toegankelijk kan maken. Ze ontvingen lovende kritieken en een staande ovatie van de jury en het publiek.

Met hun grootste tour ooit op komst, de “Bring The Action Tour”, brengen ze een scala aan nieuwe medleys met zich mee, boordevol hits en guilty pleasures van vroeger en nu. Bereid je voor op een meedogenloze Party-Metal show vol humor, grenzeloze energie en een feest dat je niet snel zult vergeten!

Support: Amberjacks
Amberjacks is een rockband gebaseerd op 60/70 hard rock en blues, met psychedelische uitstapjes. Hoewel de band haar invloeden haalt van bands als Cream, Led Zeppelin en Jimi Hendrix, hebben de nummers een modern geluid. Amberjacks is ook geen typische retro rock band en heeft een eigen heavy en in your face stijl.


Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond.

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 15,00 incl. 2,50 euro servicekosten.
Indien de show niet is uitverkocht is er deurverkoop. Let op, we zijn volledig cashless!

Aanvang 20:00 uur
Start: 21:00 uur


    alle muziek