vr 29/9  20:30
€ 24,50
Deur open:  19:30
Muziek, Pop, Rock, Staconcert
Popzaal
29/9

POLLUX duit SPRINGSTEEN


Jawel je leest het goed, Frans Pollux komt met zijn Bruce Springsteen show eenmalig terug! Na de razendsnelle uitverkochte show in november 2022 komen er nog eenmalig drie shows bij, waar de ECI natuurlijk niet bij kon ontbreken!

Tien jaar geleden hertaalde Frans Pollux liedjes van Bruce Springsteen in het Venloos dialect. Er kwam een steengoede live-plaat met liedjes, aangevuld met verhalen van Leon Verdonschot. De bijbehorende tour bracht Pollux vervolgens naar alle uithoeken van Nederland. Hoogtepunt: een Springsteen-concert door de Pollux-band in een uitverkocht Paradiso. Een aantal van deze Springsteen-hertalingen zijn al die jaren publieksfavorieten en vaste waardes in de setlist van Pollux en zijn band gebleven.

Nu, tien jaar later, doet Pollux nog één keer Springsteen. Een clubtour met de liedjes van toen én nieuwe Springsteenhertalingen. Van Duuster as ik dans (Dancing in the Dark) en Raegewaeg (Thunder Road) tot Jôngk en vreej (Glory Days).

De voorverkoop start vrijdag 9 december om 10.00u

POLLUX:

Emil Szarkowicz, BJ Baartmans, Rob Geboers, Sjoerd Rutten, Alexander Op het Veld en Frans Pollux.

https://www.franspollux.nl/
https://www.facebook.com/Polluxmuziek


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking.


    alle muziek