vr 29/9  20:30
€ 24,50
Deur open:  19:30
Muziek, Pop, Rock, Staconcert
Popzaal
29/92023

POLLUX duit SPRINGSTEEN


Jawel je leest het goed, Frans Pollux komt met zijn Bruce Springsteen show eenmalig terug! Na de razendsnelle uitverkochte show in november 2022 komen er nog eenmalig drie shows bij, waar de ECI natuurlijk niet bij kon ontbreken!

Tien jaar geleden hertaalde Frans Pollux liedjes van Bruce Springsteen in het Venloos dialect. Er kwam een steengoede live-plaat met liedjes, aangevuld met verhalen van Leon Verdonschot. De bijbehorende tour bracht Pollux vervolgens naar alle uithoeken van Nederland. Hoogtepunt: een Springsteen-concert door de Pollux-band in een uitverkocht Paradiso. Een aantal van deze Springsteen-hertalingen zijn al die jaren publieksfavorieten en vaste waardes in de setlist van Pollux en zijn band gebleven.

Nu, tien jaar later, doet Pollux nog één keer Springsteen. Een clubtour met de liedjes van toen én nieuwe Springsteenhertalingen. Van Duuster as ik dans (Dancing in the Dark) en Raegewaeg (Thunder Road) tot Jôngk en vreej (Glory Days).

POLLUX: Emil Szarkowicz, BJ Baartmans, Rob Geboers, Sjoerd Rutten, Alexander Op het Veld en Frans Pollux.

WIN
Win een tas, gemaakt van de banner van de vorige tour! Maak kans door uiterlijk zondag 17 september tickets te kopen. We verloten de tas onder de ticketkopers op maandag 18 september. 


Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek