do 9/11  20:30
€ 24,50
Deur open:  20:00
Blues, Pop, R&B, Rock
Popzaal
9/11

Randy Hansen

Tribute to Jimi Hendrix (USA)


De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al doet ‘imitator’ hem geen recht: hij is de levende Hendrix-experience. Dit optreden in de popzaal van ECI cultuurfabriek is de enige Limburgse show van de tour!

Deze rockster uit Seattle staat al ruim 30 jaar op het podium en speelde samen met groten als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. In Amerika is hij uitgegroeid tot een waar cultfiguur en ook in Europa speelt hij menig festival en zaal plat.

In 1969 gaf Hendrix zijn legendarische optreden op het Woodstock-festival, echter op 18 september 1970 stierf Jimi Hendrix al op 27-jarige leeftijd. Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn performance ter ere van de meester zelf. 50 jaar na datum nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi!


Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek