zo 17/12  19:30
€ 13,00
Deur open:  19:00
Electronic, Muziek, Pop, Staconcert
Popzaal
17/12

Robin Kester + MADOUX


We zijn trots deze poppy double bill aan je te mogen presenteren, als enige Limburgse show!

Robin Kester laat met haar debuutalbum Honeycomb Shades een uniek geluid horen; een eigenzinnige mix van pop, elektronische muziek, psychedelica vol donkere hypnotiserende spanningsbogen. De Nederlandse artiest, songwriter en producer heeft binnen- en buitenland gestaag veroverd en trekt brede aandacht met airplay op stations als BBC Radio 6 Music, FIP, KCRW en KEXP. Live injecteert haar band de liedjes met een spontane live-energie en staat daarme op showcasefestivals als SXSW en ESNS, speelt in voorprogramma’s van Villagers tot MUSE en prijkt op de posters van festivals als Crossing Border, Motel Mozaique, Valkhof en Pinkpop terwijl Spotify EQUAL haar beeltenis immens groot projecteert op Times Square in New York.

Wie is Madoux? Dat is Lotte Slangen uit Maastricht. Artiesten die écht vooruit willen, finetunen hun talent doorlopend. Dat doet nieuwkomer Madoux ook. Het gaat om ‘Sound & Vision’, zoals de grote David Bowie al zong. Met haar band schaaft ze haar dreampop steeds verder bij. Samen met de Belgische producer Pieterjan Coppejans hebben ze gewerkt aan haar nog te verschijnen debuutalbum waarvan ‘Anywhere’ de eerste single is. Die mag iedereen zien als de artistieke bevestiging van haar plek als openingsact op Pinkpop 2023.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek