za 2/4  21:00
€ 17,50
Deur open:  20:30
Indie, Pop
Popzaal
2/4

Sandra van Nieuwland


Sandra van Nieuwland breekt in 2012 definitief door als deelnemer van The Voice of Holland. Dat zelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10, ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuut album ‘And More’ staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina. Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie nummers en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen.

Begin vorig jaar stond Sandra op het punt haar Human Alien and More-tour af te trappen toen de zalen plotseling sloten. Nu er weer voorzichtig live optredens gepland kunnen worden laat ze zich dat geen twee keer zeggen!

Vanaf juli is Sandra van Nieuwland weer live op de podia te zien en naast materiaal van haar meest recente album ‘Human Alien’ en eerder werk van onder meer haar platina-album ‘And  More’, wordt nu ook haar nieuwe single ‘Sandcastles’ aan de setlist toegevoegd.

Check de volledige speellijst
Luister ‘Sandcastles’ op streamingdiensten


Praktische info

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal contactloos en met munten worden betaald. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen. Vanaf september 2021 komt er een ECI betaalpas en komen de munten te vervallen. De waarde van de munten kan overgezet worden op de pas.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek