wo 10/4  20:30
€ 32,50
Deur open:  20:00
Blues, Jazz, Muziek, Staconcert
Popzaal
10/42024
JazzOUT Fest Limburg Presents

Shakatak

Eyes of The World tour


JazzOUT Fest Limburg Presents: de Britse jazz-funk band Shakatak komt wegens succes terug naar ECI!

Shakatak ken je van de grote hits als ‘Night Birds’, ‘Down On The Street’, ‘Easier Said Than Done’ en ‘Day by Day’ (in samenwerking met Al Jarreau). De band maakt al vanaf de jaren ’80 een mix van jazz, funk, latin, r&b en disco op een geheel eigenwijze manier. Het debuutalbum ‘Drivin Hard’ is een ware klassieker en staat bij menig jazz en funk liefhebber in de platenkast!

De band is nog steeds springlevend en onder begeleiding van bandleider/toetsenist Bill Sharpe, zangeres Jill Saward, drummer Roger Odell en bassist Georde Anderson, zetten zij een kwalitatief hoogstaande show neer, waar het plezier van af spat! Shakatak speelde in 2016 een waanzinnige show in onze popzaal. Wie er bij was destijds kan beamen dat het een super show was, eentje om in te lijsten.

Ongestoord gaat Shakatak nog steeds door, zo brachten zij in 2019 nog de plaat ‘In The Blue Zone’ uit en kwamen ze 5 maart 2023 nog een keer naar ECI om hun 40-jarig jubileum te vieren, wederom een groot succes. We zijn dan ook trots om ze weer te mogen ontvangen, als enige Nederlandse show in deze tour.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek