za 25/6  20:30
€ 17,00
Alternative, Muziek
Azijnfabriek
25/6
I.s.m. Azijnfabriek

Temple Fang + No Man’s Valley

Roerig


Een goede tip voor de liefhebbers van The Grateful Dead, Motorpsycho, Hendrix en Coltrane.

Muziek kent vele stromingen die over het algemeen rustig naar een melodieuze zee kabbelen. Wil je écht het verschil maken, heb je een stevig roestvrijstalen roer en extra motorvermogen nodig om stroomopwaarts te durven gaan. De twee meest muzikale fabrieken van Roermond, ECI cultuurfabriek en De Azijnfabriek, laten onder de veelzeggende vlag ‘Roerig’ hun gecombineerde krachten en stuurmanskunsten spreken. Samen zullen ze een nieuwe roerige periode van (gitaar-)rockende voorspoed inzetten. De wilde wateren van de Zwartbroekstraat worden met vaste hand bevaren als op 25 juni Temple Fang de spits afbijt van deze muzikale revolutie. Een reis die je niet mag missen!

De Amsterdamse space rock band Temple Fang is de live sensatie van de afgelopen paar jaar. Na 2,5 jaar alleen online te hebben opgetreden, staat de band te trappelen om weer de Nederlandse podia omver te blazen! Eigengereid en met lak aan conventies focust de groep op de explosieve synergie die ze hebben als kwartet en hun eigen spetterende improvisatie-skills. Op deze manier maken ze van vrijwel elke live show een spirituele ervaring. Na de liveplaat ‘Live at Merleyn’, en de semi-live/studio dubbelaar ‘Fang Temple’ zit de band op dit moment in de studio om nieuw werk op te nemen. Vol verwachting kijken we uit naar de nieuwe muziek van dit altijd veranderende beest!

Temple Fang was al te bewonderen op Roadburn, Paaspop, Fortarock, Into The Void, Desertfest en Sonic Whip. Na het debuutalbum ‘Live at Merleyn’ uit 2020 en het album ‘Fang Temple’ uit 2021 wordt er inmiddels aan een derde album gewerkt. Een goede tip voor de liefhebbers van The Grateful Dead, Motorpsycho, Hendrix en Coltrane. Een absolute show die niet mag missen én de eerste editie van Roerig, de nieuwe programmalijn!

Support komt van het Limburgse No Man’s Valley.
No Man’s Valley uit Limburg bracht al 2 LP’s uit en speelde in Nederland al overal van Maastricht tot Groningen en Amsterdam tot Hengelo. Eigen clubshows, maar ook als opener van The Stranglers en The Sore Losers. Qua stijl bevindt de band zich ergens op het snijvlak tussen The Doors, Pink Floyd en The Cure; psychedelisch met een donker randje. Kom op tijd want deze band wil je niet missen! 

Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 17 euro incl. 2 euro servicekosten. We ondervinden technische problemen waardoor de entree als gratis nog aangegeven wordt. Dit is echter niet het geval ;-). 

https://www.facebook.com/templefangband
https://templefang.bandcamp.com/
http://nomansvalley.com/


    alle muziek