zo 20/3  21:00
€ 28,50 € 31,00
Deur open:  20:00
Muziek
Popzaal
20/3

The Three Degrees


De tour van The Three Degrees is verplaatst naar 20 maart 2022 i.v.m. het Coronavirus. Heb je een ticket gekocht voor 19 maart of 25 oktober? Dan is het ticket gewoon geldig voor dit concert!


The Three Degrees naar Roermond voor hun meest intieme show in 20 jaar! Met hun prachtige soulvolle stemmen geven zij na 30 jaar touren nog altijd een fantastische show.

Als je de naam The Three Degrees hoort, denk je aan drie schoonheden met sprankelende choreografieën en stemmen als nachtegaaltjes. En natuurlijk aan hun grootste hit: When Will I See you Again, waarmee ze Europa, de Verenigde Staten en zelfs Japan veroverden. Dankzij deze en hits als Dirty Ol’ Man – nummer 1 in Nederland en Year of Decision veegde ze concurrentie met speels gemak onder het tapijt. Ze waren de supremes van het discotijdperk!

The Three Degrees werd in 1963 opgericht door vriendinnen Helen Scott-Legends en Valerie Holiday. Samen met Freddi Poole coverden ze al snel de hele Verenigden Staten met hun fantastische shows: van de Copacabana tot aan New York. In 2006 werden ze uitgeroepen als langst bestaande vrouwelijke groep ooit door het Guinness Book of Records. En ze zijn het touren nog steeds niet beu; na ruim 50 jaar treden zij nog steeds met evenveel energie op!

Afterparty: The Funky Force

Na het optreden zet The Funky Force het feestje nog even door! Bekend van hun eigen concept SHAKEDOWN, geven DJ Fun Quichot, DJ Skizm & DJ Koenie de avond nog een extra shot Funk, Soul en R&B. Met oude krakers en nieuwe pareltjes sluiten we de avond dansend af.


Praktische info

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevenement!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & Horeca
Er kan in de popzaal alleen met munten worden betaald. Deze zijn verkrijgbaar bij de verschillende automaten in de gang en bij de receptie/kassa. Munten blijven geldig, maar worden niet teruggenomen.

Oordoppen
Er zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden €2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek