zo 6/11  21:00
€ 28,50 € 31,00
Deur open:  20:00
Muziek, Staconcert
Popzaal
6/11

The Three Degrees


De tour van The Three Degrees is verplaatst naar 06 november 2022 i.v.m. het Coronavirus. Heb je een ticket gekocht voor 19 maart, 25 oktober of 20 maart? Dan is het ticket gewoon geldig voor dit concert!
Zowel management als The Three Degrees zelf hebben ontzettend veel zin om te komen en geven aan het vervelend te vinden om weer te moeten verplaatsen.


The Three Degrees naar Roermond voor hun meest intieme show in 20 jaar! Met hun prachtige soulvolle stemmen geven zij na 30 jaar touren nog altijd een fantastische show.

Als je de naam The Three Degrees hoort, denk je aan drie schoonheden met sprankelende choreografieën en stemmen als nachtegaaltjes. En natuurlijk aan hun grootste hit: When Will I See you Again, waarmee ze Europa, de Verenigde Staten en zelfs Japan veroverden. Dankzij deze en hits als Dirty Ol’ Man – nummer 1 in Nederland en Year of Decision veegde ze concurrentie met speels gemak onder het tapijt. Ze waren de supremes van het discotijdperk!

The Three Degrees werd in 1963 opgericht door vriendinnen Helen Scott-Legends en Valerie Holiday. Samen met Freddi Poole coverden ze al snel de hele Verenigden Staten met hun fantastische shows: van de Copacabana tot aan New York. In 2006 werden ze uitgeroepen als langst bestaande vrouwelijke groep ooit door het Guinness Book of Records. En ze zijn het touren nog steeds niet beu; na ruim 50 jaar treden zij nog steeds met evenveel energie op!


Praktische info

 

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle muziek