vr 17/11  20:30
€ 22,50
Deur open:  20:00
Pop, Rock, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
17/112023

The U2 Tribute

De meest ervaren U2-Tributeband van Europa


The U2 Tribute is de meest ervaren U2-Tributeband van Europa. Al meer dan 15 jaar levert deze band absolute topkwaliteit als het gaat om de muziek en de show van U2. En nu komen ze naar Roermond!

Hoewel deze band zich allang ruimschoots heeft bewezen wil ze toch elk optreden opnieuw haar publiek veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de live-shows van U2 zo bijzonder maken. Met meer dan 250 optredens als bagage, voor publiek variërend van 150 tot 15.000 bezoekers  en internationale shows in o.a.  de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Malta. De kracht van deze band is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is…  

Uitgegroeid tot wat critici noemen ‘One of the best bands worldwide dedicated to the music of the Irish rockband U2 ’ biedt The U2-Tribute een 90 minuten durende liveshow met louter hoogtepunten uit het repertoire van de Ierse superband U2; De vier muzikanten zetten de muziek van U2 neer op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel . In een dynamische liveshow waarin opzwepende meezingers worden afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades. 

The U2 Tribute speelt daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek. 

U2 staat bekend om haar unieke sound en The U2 Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. 

Na afloop zal er een DJ de beste 80’s hits draaien tot 00:00 uur.


Staconcert
De shows in de popzaal zijn staand, we hebben geen zitplaatsen ter beschikking. Wegens veiligheidsredenen is het niet mogelijk om krukken of stoelen de zaal mee in te nemen. Gebruik je een rolstoel of rollator? Reserveer dan minimaal 24 uur van tevoren een rolstoelplek via de receptie, tel: 0475-317171.

Klik hier voor meer praktische info.


    alle muziek