za 6/4  21:15
€ 16,00
Heavy, Muziek, Rock, Staconcert
Azijnfabriek
6/42024

Tusky + Support: Boskat

Roerig presents


Met Tusky en Boskat halen we 2 topbands naar de Azijnfabriek!

Tusky
Sinds hun start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten. Met twee LP’s en een EP op zak mag het zeer duidelijk zijn dat de band hun honger voor luide, snelle en furieuze punkrock blijft voeden en nu terug is met hun nieuwe LP: ‘Tusky’. Nederlandse, Belgische en Duitse festivals als Noorderslag, Zwarte Cross, Jera on Air, Bevrijdingsfestivals, Paaspop, Welcome to the Village, MadNes, Brakrock, Sjock en vele Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse, Franse en Spaanse clubs zijn getuige geweest van de punkrock wervelwind die hun podia vernietigt. Stukje bij beetje winnen ze de harten van veel nieuwe luisteraars en breiden ze hun fanbase uit door zowel op als naast het podium de beste versie van zichzelf te zijn.

Support: BOSKAT
Het duo BOSKAT (Antwerpen) produceert luide, alternatieve rock ‘n’ roll. Met scherpe riffs, puntige songs en een gestoorde dynamiek hakken Tibo (drums) en Vincent (vocals en gitaar) in op je trommelvliezen en gemoedstoestand. Een luidruchtig, leuk en energiek rockduo. Noem het pop-punk of de heropleving van grunge, maar de waarheid is dat BOSKAT leeft op het randje van burn-out en intense plezier – de essentie waar rock and roll om draait. De soms donkerdere thema’s in de teksten van leadzanger en gitarist Vincent, gecombineerd met intense zware maar ook speelse RATM-geïnspireerde riffs, snijden door elke waas of dagdroom waarin je jezelf zou kunnen bevinden. Soms overdreven, maar altijd in-your-face: als je niet over de menigte surft na een show, sta je op zijn minst weer op je eigen benen. 3, 2, 1 – BOSKAT!


Deze show is onderdeel van Roerig, dé nieuwe programmalijn van de ECI cultuurfabriek in samenwerking met de Azijnfabriek. Deze twee muzikale fabrieken combineren elkaars krachten en stuurmanskunsten. Tijdens Roerig ontdek je de spannendste (rockende) acts van dit moment! Let op locatie: Azijnfabriek – Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond.

De kaartverkoop loopt via ECI cultuurfabriek.
Tickets zijn 16,00 incl. 2,50 euro servicekosten.
Indien de show niet is uitverkocht is er deurverkoop. Let op, we zijn volledig cashless!

Deuren open: 21:00 uur
Aanvang: 21:15 uur


    alle muziek