za 15/10  20:30
€ 16,00
Deur open:  20:00
Americana, Blues, Muziek, Rock, Staconcert
Popzaal
15/102022

Voltage + YOUSTN


Voltage maakt southern rock, bluesrock met een duidelijke Americana vibe. De band rondom frontman en zanger/gitarist Dave Vermeulen bracht in 2020 hun derde studio album uit genaamd ‘Its About Time’ en komt dit najaar met een nieuw album terug voor een uitgebreide clubtour! Absolute aanrader voor de fans van Tom Petty, Gary Moore, Stevie Ray Vaughan en bands als ZZ Top en Status Quo.

Voltage

Met het nieuwe album gaat Dave Vermeulen terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen en werken met de beste take. Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert. Geen makkelijk scorende muziek, maar echte liedjes onder andere gebaseerd op Dave’s eigen leven. De nummers ‘Wild & Blue’ en ‘She’s Gone Like The Wind’ werden nog topsong op NPO Radio2, verder speelde de band al op vele festivals zoals Paaspop en Zwarte Cross.

Dave Vermeulen

Dave Vermeulen had zijn persoonlijke doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hij koos echter heel bewust om met zijn band Voltage door te gaan. Dave: “Er is niks mis met mainstream zijn, maar het is niet mijn manier van muziek maken. Ik wil aantonen dat het genre dat we met de band spelen ook een groter publiek kan bereiken, maar toch in de schaduw van de hedendaagse mainstream beweegt. Ik heb geleerd om voor mijn plek te vechten, sterk te blijven en te geloven in mezelf. What you see is what you get.” Naast Dave bestaat Voltage uit Ruard Sanders, Kai Liebrand en Bart Candel.

YOUSTN
YOUSTN klinkt als real vintage rock! Deze Southern Rockers hebben hun melodieuze eigen composities gefinetuned tot rocksongs die zowel rockliefhebbers als de liefhebbers van vintage bluesrock zullen aanspreken. Het debuutalbum ‘TRUE’ is in zijn geheel live ingespeeld. Geen dubs, geen filters, pure rock met oude en nieuwe invloeden. Het samenspel van gierende Hammond en Leslies (Dick Franssen; Alquin en Ongenode Gaste), heavy gitaar-riffs (Marcel Notermans; ViaVia en Vandale) op een rocksolid groove door Eddie Claessens (Drums; Vandale, David Readman) en Harrold Nabben (Bas; Mylk en Rock Explosion) zorgen voor een vet, strak, melodieus en dynamisch geheel. Het is dan ook niet vreemd dat leadzanger Ward Axe (Taxe, Van Gunn) niet lang twijfelde om met zijn enorme bereik de songs van YOUSTN naar een nog grotere hoogten te tillen. Don’t waste time and ride along with this new rock phenomenon! ”TRUE Rock, NO DUBS! NO FILTER!


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek