Kaartverkoop nieuwe theaterseizoen


Bekijk hier onze digitale brochure!

Theaterprogramma 2019/2020 >
Muziekprogramma 2019/2020 >

Het nieuwe theaterseizoen staat in het teken van het thema ‘Durven zien’. Durven zien gaat over het vertrouwen in de groei van cultuur in de regio Roermond. Seizoen 2018/2019 was al erg mooi voor de ECI cultuurfabriek. Op alle fronten zijn we serieus gegroeid. Met als grootste compliment dat het publiek onze keuze om artistiek-inhoudelijk nét dat beetje dieper of buiten de begaande paden te gaan, erg waardeert. Die lijn zetten we door in het nieuwe programma met 95 titels – daar komen gaande het seizoen nog boekingen bij – en een verbeterde theaterbeleving. Onze service is met de komst van het nieuwe theatercafé verbeterd en in de theaterzaal hebben we nieuwe, genummerde stoelen geplaatst, zodat je voortaan vanaf je favoriete stoel van de voorstelling kunt genieten.

Koop nu je tickets voor het nieuwe seizoen!

Ambassadeur?
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan ambassadeur van ECI! Klik hier om ambassadeur te worden.

Onbeperkt Genieten?
Dit jaar introduceert de ECI cultuurfabriek Onbeperkt Genieten voor de genres ‘Avontuurlijke Muziek’, ‘Dans & Toneel’ en ‘Cabaret van A tot Z’ in het seizoen 2019/2020. Voor € 99 kun je binnen één van deze genres naar bijna al het beschikbare aanbod in het ECI Theater.
Klinkt dat als muziek in je oren? Koop dan hier je abonnement.