Programmeur Theater


Het mooiste cultuurhuis van Limburg zoekt een programmeur theater

WIJ ZIJN:
ECI cultuurfabriek: het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder 1 dak. Wij hebben 4 cultuurpodia: een popzaal (voor 500 bezoekers) een theaterzaal (voor 240 bezoekers), een filmhuis (met twee zalen), een expositieruimte en een grote cultuureducatie afdeling.

JIJ BENT:
Een enthousiaste, gedreven en standvastige programmamaker theater, met visie. Iemand die toe is aan een uitdaging en de ambitie heeft om de positie van het theater te versterken en nog verder te profileren. Je hebt gevoel voor- en affiniteit met de ontwikkelingen in de culturele sector en je weet die te vertalen naar de lokale omgeving.

WAT KOM JE DOEN?
Als programmeur stel je een mooi gebalanceerd programma samen voor de brochure dat aansluit bij de vraag van Roermond en omstreken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het boeken en begeleiden van de schoolvoorstellingen voor het PO en VO. Doordat je goede contacten hebt met impresariaten, bands, gezelschappen en acts ontwikkel je een mooi programma in de vorm van (school)voorstellingen en concerten. Samen met de marketingafdeling en het productieteam zorg je er daarna voor dat de show een succes wordt. Je kan onderhandelen en weet binnen je programma budget te blijven. Je bent bekend met het schrijven van subsidies en verantwoordingen. Je werkt nauw samen met de andere programmamakers van de ECI podia en bedenkt cross disciplinaire programma’s. Tevens krijg je energie van het begeleiden van jonge talenten in diverse projecten, zoals ‘Pak je podium’. Je zoekt actief het contact op met andere culturele organisaties in Roermond en bouwt en onderhoudt een goede band hiermee op.

WAT NEEM JE MEE?
Je hebt een HBO werk en denkniveau en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je hebt gevoel voor- en affiniteit met de ontwikkelingen in de hedendaagse kunsten sector en weet die te vertalen naar de lokale omgeving. Je hebt kennis van en een netwerk in de Nederlandse cultuursector en bent slagvaardig in het opbouwen van een netwerk op verschillende niveaus. Je bent een creatieve denker, maar vooral ook een organisator met een goed financieel inzicht. Jij wordt enthousiast van het werken binnen een team van professionals van verschillende podia: samen bepalen jullie het gezicht van ECI cultuurfabriek. Je hebt een netwerk in de culturele omgeving van Roermond of bent in staat dit netwerk zelfstandig op te bouwen.

WAT KRIJG JE TERUG?
We starten met een jaarcontract van 28,8 uur per week (0,8 FTE). Je functie wordt ingeschaald in schaal 10 van de CAO Kunsteducatie. De periodiek waarin je start bepalen we op basis van je leeftijd en werkervaring. Je hebt flexibele werktijden. Je werkt in een divers team met gezellige, enthousiaste en hardwerkende collega’s. En dat alles in een bruisend cultuurhuis met een groot (cultureel) netwerk.

HOE GAAN WE HET DOEN?
Je kunt tot en met maandag 29 april reageren d.m.v. het mailen van een motivatie + een CV aan leanne.cuijpers@ecicultuur.nl. In de week van 6 mei zullen de eerste gesprekken gepland worden. Stel je aan ons voor op een manier die bij je past en waarop wij jou het beste leren kennen!