Stagiair(e) grafische vormgeving


De ECI is het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder één dak! Een bijzondere plek aan de Roer met een popzaal, een vlakke vloertheater, 2 filmzalen (137 stoelen), een expositieruimte en een educatieafdeling met cursusaanbod in de disciplines muziek, theater, beeldend en dans. Het ECI-programma omvat (pop)muziek, theater en dans, een arthouse-filmselectie en een breed educatie- en cursusaanbod (zowel binnen als buiten de eigen locatie). Samen met het onderwijs werken we aan een programma dat kinderen een breder perspectief biedt en waarop talent tot bloei kan komen.

Bij ECI krijgt creativiteit de ruimte. Creëer. Maak iets moois. Met je handen, je lijf of in je hoofd. Met film, muziek, dans, theater, beeldende kunst en educatie op een waanzinnig mooie plek.

Wij zoeken een stagiair(e) grafische vormgeving

De functie
Bij de ECI gebeurt elke dag wel iets interessants dat we niet alleen live maar ook via onze (online en offline) communicatiekanalen willen delen met onze bezoekers. Voor de afdelingen muziek, theater, educatie, expo en film maak je posters, flyers, (social media) banners etc. Ook verzorg je het artwork voor diverse evenementen, projecten en workshops. Wat je maakt, wordt ook daadwerkelijk gebruikt; je werkt echt mee!

Wij zoeken
– opleiding in DTP of Grafisch Ontwerp (minimaal mbo-niveau);
– ervaring met Photoshop, Illustrator en Indesign;
– hands-on mentaliteit. Jij bent een echte aanpakker;
– goede beheersing van de Nederlandse taal;
– ervaring in fotografie is een pré;
– ervaring in video’s maken en editen is een pré.

Wij bieden
– afwisselende en leerzame grafische opdrachten in een dynamische culturele omgeving;
– leuke extra’s, zoals gratis toegang tot alle muziekevents in de popzaal (met introducé);
– stagevergoeding.

Eigen inbreng en vernieuwde ideeën worden zeer gewaardeerd.

De stage wordt in overleg aangegaan voor een periode van minimaal 5 maanden, 32-40 uur per week (waarvan minimaal 32 uur meewerken).

Interesse?
Reageren op de vacature kan door een motivatiebrief + cv te sturen t.a.v. Noortje Heijnen naar nikiborro@ecicultuurfabriek.nl.

ECI Live_overgelukkigheid