zo 16/10  15:00  
Divers
Theaterzaal
16/102022

Barrie Stevens

I'm an artist


Barrie Stevens ontroerd in eigen verhaal. Een unieke inkijk in het bijzondere leven van Nederlands bekendste entertainer.

Zingen, dansen, acteren, talloze verkleedpartijen en vooral… een indringend verhaal vertellen. Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd vol in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan te vermaken in de theatervoorstelling I’m an Artist.

Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakte van hem de meest positief gestemde en bekendste choreograaf en entertainer van Nederland. Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster – Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt. Een intiem levensverhaal in een grootschalige revue, uitgevoerd door slechts twee Artiesten: multitalent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk.

I’m an Artist is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

Mis het niet, want na dit grote avontuur gaan koffers dicht. Op slot? Dat nooit. Barrie zal tot het eind ‘vooral doorgaan’.

 

…een geweldige vrolijke, verdrietige, ontroerende voorstelling van een zeer entertainende allrounder. Gaat dat zien! (Irene)

Het was mooi, ontroerend, swingend en grappig. Ik was van het begin tot het eind geïntrigeerd door jouw verhaal. Je bent een bijzondere man. (Lydia)

Dank voor de inkijk in jouw leven. Prachtige voorstelling! (Bauke)

Een juweel van een productie waarin wij anderhalf uur lang op het puntje van onze stoel hebben zitten kijken en luisteren naar deze inmiddels 77-jarige veteraan, die al zijn ervaringen had verpakt in een prachtige, buitengewoon subtiele, voorstelling zonder enige opsmuk, maar wel met oog voor details. (Frank Wentink)

Een titel die recht doet! *** (Volkskrant, Hein Jansen)

An Honor to see Barrie Perform. **** (Broadwayworld)

Knap gebracht. Ontwapenend. **** (Theaterparadijs)

 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater