do 18/4  20:00  € 17,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
18/42019

De Eddy Zoëy Band

De geschiedenis van de NL’s-talige popmuziek


Eddy Zoë en zijn band nemen je mee op een prácht-trip door de geschiedenis van het Nederlandstalige lied. Doe Maar, Acda & De Munnik, Bløf, Het Goede Doel, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, De Jeugd Van Tegenwoordig, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Ronnie Flex. Echt álles komt voorbij in een supermix van het beste wat Nederland te bieden heeft gehad én nog te bieden heeft!

De geschiedenis van de NL’s-talige pop
Van de keurige jaren 50 (‘Ik hou van jou, blijf je trouw’), naar de rock-‘n-roll van de jaren 60 (‘Kom van dat dak af’), van de politiek verantwoorde jaren 70 (‘Meneer de President’), naar de Nederpop in de jaren 80 (‘Is dit alles’), van het niks-aan-de-hand in de jaren 90 (‘Het is een nacht’) naar ’n eigenwijs decennium van deze eeuw (‘Watskeburt’) door naar het nú van ‘Drank & Drugs’. En dit is nog maar een béétje van wat je in deze show te horen krijgt! Van Boudewijn de Groot tot Lil’ Kleine’ is één groot feest van herkenning!

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater