do 8/11  20:00  
Theater
Theaterzaal
8/112018

De Theatertroep

Vaudeville III


De Theatertroep rolt na het festivalseizoen de theaters in om daar de zomer voort te zetten. Met liedjes, dansjes, sketches en special effects in sneltreinvaart. Een hedendaags Vaudeville waar tranen over wangen rollen, buikspieren verkrampen en dijen kletsen. Waar we op het leven in al zijn onvolmaaktheid proosten en samen een ode maken aan de falende mens.

De Theatertroep brengt in een hoog tempo Vaudeville; de absurdistische slapstick van vóór de uitvinding van de film, de theatervorm waarin Buster Keaton en Charlie Chaplin ooit begonnen. Gebaseerd op sketches van onder andere Van Kooten & de Bie en Monty Python brengen de uiteenlopende acteurs, muzikanten en kunstenaars van de Theatertroep een ode aan het klassieke reizende theatergezelschap.

Schaamteloos met een vleugje absurdisme
Dit seizoen presenteert Vaudeville alweer hun derde voorstelling in de ECI. Een megalomaan programma met een breed scala aan schaamteloze sketches, lollige liedjes, vette valpartijen, prutserige parodieën door halfslachtige hansworsten en gluiperige goochelaars. Met een vleugje absurdisme, anarchisme en dadaïsme. ‘Gaat dat zien!’ riep de Volkskrant. ‘In energie en losse aanpak herken je het hun typerende anarchistische absurdisme’, aldus Trouw.

Vaudeville is een populair muziektheater met liederen, dat ontstond op basis van het Franse improvisatietoneel. Het is een theatervorm die lijkt op wat we in Nederland en België verstaan onder variété en het kan daarom worden beschouwd als de voorloper van het hedendaagse cabaret en stand-upcomedy. Bron Wikipedia

Serie: vlakke vloer


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater