tijden & tickets

zo 20/3  11:00  Tickets
zo 20/3  14:00  Tickets
€ 11,00
Familie
Theaterzaal

De Vuurvogel (2+)

SALLY Dansgezelschap Maastricht


Zachte, dansende objecten voor de allerkleinsten

 “Zeer origineel en briljant vormgegeven”; “het publiek leeft mee, alsof hun eigen jonge leventje ervan af hangt”, schreven recensenten eerder over SALLY. Van peuters en kleuters tot 18+, in hun virtuoze dansproducties weet het Maastrichtse gezelschap de juiste snaar te raken voor de verschillende leeftijdsgroepen. De Vuurvogel is een betoverende reis voor de allerkleinsten.

Stel je voor…
Je ziet een héél bijzondere vogel.
Het liefst wil je hem dicht bij je houden.
Maar als hij vrij kan rondfladderen, is hij op z’n mooist
Kun jij de vogel laten gaan?

In een magische tovertuin leeft een vogel met de mooiste veren ooit. Met zijn schoonheid betovert hij de wereld. Hoe graag je de vogel ook bij je wilt houden, toch moet je hem loslaten. Ook vuurvogels moeten vrij kunnen vliegen, om hun eigen krachten te ontdekken en de wereld te laten zien hoe bijzonder ze zijn.

SALLY Dansgezelschap Maastricht slaat zijn vleugels uit met deze beeldende dansvoorstelling voor de allerkleinsten. De kinderen worden meegevoerd door zachte, dansende objecten van kunstenares Thera Hillenaar. Deze fantasierijke creaties houden het midden tussen objecten, mode en theater. Artistiek leider Stefan Ernst creëerde een nieuwe choreografie op de betoverende muziek gebaseerd op Stravinsky’s origineel.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


alle theater