zo 12/9  15:00  € 20,50
Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
12/92021
Klassiek

Dominic Seldis & Jan-Willem Rozenboom

Stand Up Bass


Deze voorstelling is verplaatst van 6 december 2020 naar 12 september 2021 n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 6 december? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


“Muzikaal entertainment van hoog niveau”, schreef het Parool over Stand Up Bass van meestercontrabassist Dominic Seldis (Maestro en het Koninklijk Concertgebouworkest) en James Pearson (James Pearson wordt vervangen door pianist Jan-Willem Rozenboom). De topmusici combineren in dit programma prachtige muziek met humoristische verhalen in een klassieke omgeving. Maar, met plezier zijn er ook uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango.

Dominic Seldis

Seldis is de eerste solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest sinds 2008. Daarnaast is hij een veelgevraagd solist (o.m. bij het London Symphony Orchestra, het Philharmonia Orchestra, het BBC National Orchestra of Wales en het Concertgebouw Kamerorkest) en een geliefd kamermusicus. Seldis speelde in vele film- en tv-soundtracks (Harry Potter, James Bond, The English Patient, Dr. Who.) en trad op met verschillende popmusici (Tina Turner, Rod Stewart, Seal, Spice Girls, Tom Jones, Shirley Bassey, Wouter Hamel, Giovanca). Het brede publiek kent hem vooral als tv-persoonlijkheid.

In 2012, 2014, 2016, 2017 en 2019 was hij jurylid bij het AVRO-televisieprogramma Maestro. In mei 2021 was Seldis te zien als drag in het televisieprogramma Make Up Your Mind.

Jan-Willem Rozenboom

Jan-Willem Rozenboom is al 25 jaar pianist, componist en producer van Guus Meeuwis. Samen met hem schreef hij vele hits, waaronder Brabant, Toen ik je zag, Tranen gelachen en vele andere. Minder bekend is dat Rozenboom een van de meest getalenteerde klassieke pianisten van Nederland is. Dat werd beter bekend toen Rozenboom een zeer goed ontvangen opname van de Goldbergvariaties uitbracht in 2015. Na een succesvolle tour langs de concertzalen met Bach’s meesterwerk heeft hij zich anderhalf jaar aan Schubert gewijd wat heeft geleid tot een prachtige opname die in september 2019 uitkomt.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater