zo 12/9  15:00  € 20,50
Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
12/9

Dominic Seldis & James Pearson

Stand Up Bass


Deze voorstelling is verplaatst van 6 december 2020 naar 12 september 2021 n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 6 december? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


“Muzikaal entertainment van hoog niveau”, schreef het Parool over Stand Up Bass van meestercontrabassist Dominic Seldis (Maestro en het Koninklijk Concertgebouworkest) en James Pearson. De topmusici combineren in dit programma prachtige muziek met humoristische verhalen in een klassieke omgeving. Maar, met plezier zijn er ook uitstapjes naar bijvoorbeeld jazz en tango.

Dominic Seldis

Seldis is de eerste solocontrabassist van het Koninklijk Concertgebouworkest sinds 2008. Daarnaast is hij een veelgevraagd solist (o.m. bij het London Symphony Orchestra, het Philharmonia Orchestra, het BBC National Orchestra of Wales en het Concertgebouw Kamerorkest) en een geliefd kamermusicus. Seldis speelde in vele film- en tv-soundtracks (Harry Potter, James Bond, The English Patient, Dr. Who.) en trad op met verschillende popmusici (Tina Turner, Rod Stewart, Seal, Spice Girls, Tom Jones, Shirley Bassey, Wouter Hamel, Giovanca). Het brede publiek kent hem vooral als tv-persoonlijkheid.

James Pearson

James Pearson is pianist, componist en een creatieve geest, die zich thuisvoelt in alle muzikale genres, in het bijzonder hedendaagse muziek, jazz en klassiek. Pearson is artistiek leider van de Ronnie Scotts Jazz Club in hartje Londen, waar zijn eigen trio als huisband optreedt en CD’s opneemt. Zoals bijvoorbeeld ‘Swing the Club’ (2009), dat veel lof kreeg van de pers, met als gevolg vier uitverkochte concerten in de fameuze Birdland Jazz Club in New York. Inmiddels is zijn pianospel en arrangeerkunst te beluisteren op meer dan 50 albums. Mede door samenwerking met Paul McCartney en Wynton Marsalis is hij één van Engeland’s meest gevraagde pianisten geworden.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater