vr 1/2  20:00  € 17,50
Toneel
Theaterzaal
1/22019

George & Eran worden Racisten


George & Eran willen aan de goede kant van de geschiedenis staan, tolerant zijn en begripvol! Maar deugen is vandaag de dag niet zo makkelijk; er is altijd wel iemand die zich beledigd voelt…

Feller en heftiger
We schreeuwen het al jaren! Waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen? Politie blijft maar etnisch profileren! #Metoo! De Nederlandse identiteit vervaagt! En waarom verandert Zwarte Piet nog steeds niet van kleur!? Maar deugen is niet zo makkelijk in de wereld waarin we leven. Hoe hard je, je best ook doet om goed te doen, er is altijd wel iemand die zich beledigd voelt en je laat weten dat je het totaal verkeerd ziet. Dat het tijd is om wakker te worden of dat tradities niet zijn om te veranderen. We staan zelfs steeds feller en heftiger tegenover elkaar.

Vrolijke boosheid
In deze actuele komedie zoeken de bruine vrienden George & Eran samen met het witte zangduo Nordgrond naar de (on)mogelijkheid om er samen uit te komen als het gaat om ongelijkheid en discriminatie in Nederland. Met een flinke dosis vrolijke boosheid zal niemand de ander iets ontzien. Want zij zijn van goede wil hè, vergeet dat niet!

Credits
Concept & Tekst: Koos Terpstra, George Elias Tobal & Eran Ben-Michaël
Spel & Muziek: George Elias Tobal, Eran Ben-Michaël, Milan Sekeris & Myrthe Huber
Regie: Koos Terpstra
Producent: George & Eran Producties

Serie: vlakke vloer


Koop je ticket voor George & Eran als onderdeel van de Theatermarathon! Meer info vind je hier.

MARATHON-TICKET (4 voorstellingen)
HALVE MARATHON-TICKET (2 voorstellingen): combi met Fresku, combi met Helmert Woudenberg, combi met Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

     


    alle theater