za 10/11  20:00  € 20,50
Blues, Jazz, Theaterconcert
Theaterzaal
10/112018

Hans Dulfer ft. Kim Hoorweg

Plays the Blues


Nederlands bekendste saxofonist brengt een levendige muziekshow rond bluesgenie Lead Belly. Deze kleurrijke zanger heeft een grote invloed op de popmuziek. Hij inspireerde onder meer Nirvana, Frank Sinatra, Van Morrison en Elvis en is de man achter oerhits als ‘Black Betty’, ‘Midnight Special’ en ‘Goodnight Irene’.

Hans Dulfer is gek op de compromisloze muzikale energie van Lead Belly en zijn tot de verbeelding sprekende levensverhaal. In deze theatertour onthult hij het effect van de blueslegende op zijn eigen muziek. Hij wordt hierbij bijgestaan door zangeres Kim Hoorweg, gitarist-extraordinaire Jerome Hol, drumfenomeen Cyril Directie en saxofonist en verteller Koen Schouten.

Oerkracht
Bereid je voor op een portie sappige verhalen én een forse dosis warmbloedige muziek met de onverzettelijke sax sound van Dulfer als oerkracht. ‘Dulfer Plays Blues’ zoals alleen Dulfer dat kan.

Woensdag 18 oktober Dulfer Plays Blues bij De Wereld Draait Door! Bekijk hier de compilatie:

 

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater