do 10/2  20:00  € 24,50
Divers, Theaterconcert
Theaterzaal
10/22022

Her Majesty

Are you ready for the Country?


In overleg met de band en het management is besloten om deze show toch te annuleren. Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om deze show te laten plaats vinden. Er komt helaas geen vervangende show, ticketkopers krijgen hun geld terug en worden per e-mail dit weekend op de hoogte gebracht. Namens de band en ECI excuses voor het eventuele ongemak. 

Na meer dan 200 uitverkochte voorstellingen van Déjà Vu en Marrakesh Express, waarin de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young centraal stond, duiken de mannen van Her Majesty dit seizoen in de geschiedenis van de country rock met hun nieuwe voorstelling Are You Ready For The Country?

Eind jaren ’60/begin jaren ’70 begonnen rockmuzikanten country-elementen toe te voegen aan hun muziek, zoals bijvoorbeeld de banjo en de pedal steel. Met name in de Californische muziekscene was country rock destijds een zeer populaire stijl. Tot de pioniers van het genre rekenen we: Gram Parsons, The Flying Burrito Brothers, Bob Dylan, The Byrds, Gene Clark en ook Neil Young.

Waar deze muzikanten nog een hang hadden naar de traditionele country, gingen steeds meer artiesten in andere genres ook met country-elementen spelen: The Band, Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival en zelfs The Beatles en The Rolling Stones. Om er maar een paar te noemen…

Met Are You Ready For The Country? neemt Her Majesty het publiek mee in de zoektocht naar de oorsprong en ontwikkeling van de country rock. Veel van de bovengenoemde artiesten komen in de show voorbij, maar er is ook plek voor meer eigentijdse artiesten als Wilco en The Jayhawks.

Zoals inmiddels bekend, staan de mannen van Her Majesty garant voor een avond fantastische muziek met loepzuivere meerstemmigheid, boeiende verhalen en heel veel zichtbaar speelplezier. Daarom de vraag: Are you ready for Are You Ready For The Country?

De Nederlandse pers over Her Majesty:
‘CSNY-samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie. De grote kracht van Her Majesty is dat ze tekeergaan als een echt bandje.’ – de Volkskrant
‘Liefdevolle uitvoeringen.’ – NRC Handelsblad

Gitaar en zang: Jelle Paulusma & Theo Sieben
Gitaar, toetsen en zang: Diederik Nomden
Bas en zang: Dirk Schreuders
Drums en zang: Bauke Bakker

Kijk voor meer informatie op de website van Her Majesty


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. 

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater