za 12/1  20:00  € 21,50
Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
12/12019
Nieuwjaarsconcert

Het Amstel Quartet

Nieuwjaarsconcert


Open 2019 goed in de ECI cultuurfabriek met Het Amstel Quartet! Onder het genot van swingende saxklanken proosten we samen op het nieuwe jaar 🥂

Het Amstel Quartet presenteert de meest swingende werken die de afgelopen jaren voor hen geschreven zijn. De zon schijnt je rechtstreeks tegemoet in de composities van de Amerikaanse componist Michael Torke, om nog maar te zwijgen van het met Caribisch ritmes doordrenkte werk dat Pascal Schumacher voor het Amstel Quartet schreef .

Paganini van de saxofoon
Componist Christian Lauba kan met recht de Paganini van de saxofoon genoemd worden. Hij laat het saxofonistisch kleurenpalet met zijn slaps en multiphonics  tot een ongekende hoogte gekomen. Het onweerstaanbaar warmbloedige werk, dat hij mede voor het Amstel Quartet heeft gecomponeerd, draagt de titel ‘Mambo’. Probeer maar eens op je stoel te blijven zitten!

Op reis
Guillermo Lago portretteert in Cuidades de steden die hem na aan het hart liggen of waar hij goede herinneringen aan heeft. In zijn muziek neemt hij je mee van Addis Abeba, via Sarajevo naar Córdoba. Naast deze composities die voor het Amstel Quartet zijn gemaakt, speelt het Quartet in de ECI ook nieuwe arrangementen van klassieke grootheden als Mozart en Beethoven.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Podium Bureau Roermond.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

 


    alle theater