zo 28/11  15:00  
Familie
Popzaal
28/112021
Je eerste echte concert!

Hippe Gasten Club Tour

Komkommermaarbij


Vanwege de corona-maatregelingen zal deze show seated zijn en in de theaterzaal plaatsvinden.


Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Teksten over alles waar kinderen zich mee bezig houden. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert. Dit is hét evenement om met het hele gezin naartoe te gaan!

Hippe Gasten gaat liedjes spelen van het laatste album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis) en nieuwe singles als ‘Baas van de BBQ’, ‘Duckface’ en ‘Opa’. Deze nummers geven de enorme muzikale groei die Hippe Gasten heeft doorgemaakt perfect weer en we zijn dan ook helemaal klaar om Nederland te veroveren!

Beroemd in China
Nederland veroveren want, zoals je wellicht hebt gehoord, Hippe Gasten zijn al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Koning van de dansvloer
Tijdens deze clubtour worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je meevoeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom. Komkommermaarbij!

Kijk op www.hippegasten.nl/clubtour/ voor meer informatie.

Hippe Gasten bestaat uit: Jon van den Elsen (zang), Daan Koch (gitaar), Thijs Schrijnemakers (toetsen), Richard Wallenburg (basgitaar) en Björn van den Boom (drums)


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. 

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater