za 19/11  20:00  € 20,00
Theaterconcert
Theater
19/112022

Katell

Retour Amsterdam-Paris


Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma’s heeft ze vele harten sneller laten kloppen voor het Franse chanson. In haar nieuwe muziekprogramma laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk én Nederland te bieden hebben.​

Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf, maar ook Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Vaak in een verrassend, akoestisch jasje, waarbij Katell sommige van oorsprong Nederlandse nummers in het Frans zingt of juist Franse liedjes in het Nederlands uitvoert.  

De soms fluwelen en soms krachtige zang van deze in Frankrijk geboren rasartieste raakt je diep in je hart. Een echte toneelpersoonlijkheid, vond ook de jury van het Concours de la Chanson, dat ze in 2010 won. Over haar spetterende versie van Stromae’s Formidable in The Voice of Holland wordt nu nog gepraat.   

In Retour Amsterdam-Paris staan dezelfde topmuzikanten Katell terzijde met wie ze de finale bereikte van het programma We Want More in 2021.   

Retour Amsterdam-Paris is als een boeiende treinreis langs de hoogtepunten van de Nederlandse en Franse cultuur. 

Zang: Katell Piano: Mathijs van TilAccordeon: Dirk OverbeekDrums: Joost Visser

www.katell.nl / www.muijsenberg.nl/katell

 

Copyright beeldmateriaal
© Mischa Muijlaert, Irene Hoekstra, Charlona Teerlink 


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


    alle theater