zo 29/9  15:00  € 13,50
Theater
Theaterzaal
29/92019

Kent u deze nog?


Na het succes van muziektheatershow ‘Kent u deze nog?’, spelen Renée Steenvoorden, Ben van Daal, Rob Reyners en Bart Segers de voorstelling nog vier keer in de reprise. Vorig theaterseizoen was het een groot succes! Op zondag 29 september om 15.00 uur is de reprise nog één keer te zien in de ECI-cultuurfabriek te Roermond.
Een show gemaakt rond Nederlands en Limburgse talige liedjes en voorwerpen die al waren geproduceerd vóórdat zij waren geboren. Hoe kan het toch dat artiesten zoals Wim Sonneveld, Harry Bordon, Herman van Veen, Frans Boermans, Toon Hermans, etc. zelfs de jonge generatie nog steeds zo blijven inspireren? Met muziek en humor slaat deze voorstelling een brug tussen ‘oud’ en ‘jong’.

Kom, zing mee, lach en geniet van de muziek, vertolkt op eigen wijze, met het behoud van het muzikale karakter.

Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater