zo 28/1  15:00  € 12,50
4+, Familie
Theater
28/1

Het Laagland en SALLY Dansgezelschap Maastricht

De Grote Gele Graafmachine


Voor alle kleine krachtpatsers en meebewegende dwarsliggers 
 
Welkom onder de motorkap van de grootste krachtpatser van iedere bouwplaats: De Grote Gele Graafmachine. Onderdelen schuiven in elkaar, knallen uit elkaar. Klabam, kaboem en de klus is klaar. 
 
Vier geoliede onderdelen doen altijd precies wat van een graafmachine wordt gevraagd. Totdat één deel er anders over denkt. Dit onderdeel wil los. Waarom alleen maar graven en scheppen en nooit springen of steppen? Hoezo is een cementmolen niet om in te slapen? Zou een graafmachine niet kunnen dansen als hij toch al zo soepel beweegt? En waarom kun je met een wc-borstel niet je tandenpoetsen? De onderdelen twijfelen hardop of al die afspraken wel kloppen. Twijfel je mee?  
 
Makers en vaders Stefan en Lennart vroegen zich af hoe het toch komt dat kleuters zo geobsedeerd kunnen zijn door graafmachines of hijskranen. Hoe komen die fascinaties tot stand? Biologisch of aangeleerd? In De Grote Gele Graafmachine worden alle regels en gewoontes vrolijk door de wc gespoeld en ideeën bijgespijkerd.  
 
Na het succes van Vreemde Eend opnieuw een aanstekelijke mix van dans en theater van SALLY en Het Laagland. Een bonte bende voor alle bouwers, brekers, dwarsliggers en meebewegers vanaf 4 jaar.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


alle theater