vr 1/11  20:00  
Toneel
Theaterzaal
1/112019

LostProject

Man Down


Volwassen worden is niet makkelijk en daar zijn de mannen van LostProject het levend bewijs van.

In Man Down gaan ze het gevecht aan met hun emoties. Zij tonen de kwetsbaarheid van de man, overwinnen hun angsten en stappen letterlijk en figuurlijk uit hun comfortzone. Het publiek krijgt de ware man te zien zonder de illusies, stereotypen en vooroordelen van de samenleving.

Een eerlijk stuk
Man Down is een confronterende voorstelling over de man, gebaseerd op eigen verhalen en ervaringen van de acht LostProject-mannen en die van regisseur Priscilla Vaudelle. Priscilla’s nieuwsgierigheid naar de man werd getriggerd door de verschillende mannen in haar leven: haar opa, haar vader, haar broer, haar man en haar (toen) toekomstige zoon. Dit resulteerde in een eerlijk stuk, waarin zij en de acteurs samenwerken om een divers maar vooral een reëel beeld van de man te portretteren.

Credits
Regie: Priscilla Vaudelle
Spel: Tim van den Heuvel, Erwin Kiene, Guilermo Hamel, Robbie Wallin, Ziggy Knel, Joshua Sabajo, Ryan Pinas, Arman Tarhan
Productie LostProject en Stichting Tolhuistuin.

Over LostProject
LostProject maakt voorstellingen met een groep spelers die representatief staat voor de stad Amsterdam. Zij maken onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel voorstellingen over gender, mannen en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en nog veel meer.

‘Het spel van de jongens is van een grote kracht, met veel herkenbare humor.’
Theaterkrant ★★★

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater