vr 16/12  20:00  € 19,50
Singer/songwriter, Theaterconcert
Theaterzaal
16/12
Te zien in Amazing Grace NPO

Lucas Hamming

Niets te melden


Singer-songwriter Lucas Hamming wil het even anders aanpakken. Even geen rockmuziek, festivals, jankende gitaren en tussen zijn lange haar door speeksel-spetterend schreeuwen in een roestende microfoon. Alleen met een gitaar, zonder band, in een theaterzaal, dat is genoeg. Dan is er even écht tijd en ruimte om iets te vertellen. Om zich tot zijn publiek te richten en het woord te nemen. Dan hebben de mensen in de zaal even écht de gelegenheid om te luisteren. Om de woorden van Lucas langzaam op te nemen, te overdenken, in te laten werken. 
 
Te vaak nemen mensen maar gewoon de aandacht. Schreeuwen ze het hardst, willen dat iedereen ze hoort en hebben ze vervolgens niets te melden. Dat moet anders. Integer. Gemeend. Met een boodschap. Enzo.  
 
Alleen is er nog één dingetje…, heeft Lucas wel iets te vertellen? 
 
Over Lucas Hamming 
Lucas Hamming speelde in zijn jonge jaren in verschillende bandjes voordat hij in 2009, als 15-jarige, een rol krijgt in de film Lover Or Loser. Daarin zingt hij het door Thomas Acda en Paul de Munnik geschreven nummer Eva. In 2015 studeert hij af aan de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam. Inmiddels heeft hij dan al meegedaan aan het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Fake Love Hypocrisy is in het voorjaar van 2013 zijn debuutsingle. 

Lucas Hamming is nu te zien het programma Amazing Grace op de NPO. Hier neemt Giovanca Ostiana acht bekende Nederlanders mee op een muzikale reis door de roots van Gospel.
 
Na zijn debuutalbum Ham, dat in het najaar van 2015 verschijnt maakt hij met Are You With Me in 2016 het thema voor 3FM Serious Request. In het voorjaar van 2017 is er met Luck Is For Suckers een tweede studioalbum. In 2019 vertolkt hij de rol van Judas in The Passion. Ook schrijft hij de dirigeerwedstrijd Maestro dat jaar op zijn naam.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


    alle theater