zo 20/2  15:00  
Singer/songwriter, Theaterconcert
Theaterzaal
20/22022

Ludovique

The Naked Singer


Wegens ziekte kan de voorstelling helaas niet doorgaan. We kijken naar een nieuwe datum. Je wordt op de hoogte gehouden.


Ludovique (Luc Devens) is een vokale duizendpoot, een zanger met een ongelofelijke inhoud en dynamiek, met een bereik van meer dan vier octaven. In het theaterconcert “The Naked Singer”, genoemd naar zijn gelijknamige debuutalbum, draait alles om deze bijzondere stem. Ludovique experimenteert, graaft en improviseert. De ene keer met hemelse, sensuele en soms breekbare klanken, de andere keer rauw en krachtig. En dit alles doorspekt met humor en zelfspot. Samen met topgitarist Jan Formannoy speelt hij eigen werk, maar interpreteert op onnavolgbare wijze ook nummers van anderen, zoals Sting, Jeff Buckley en Queen.

“The Naked Singer”, een pure, intense muziekervaring.

Pers
“Ludovique laat de naakte waarheid horen. Zeer indrukwekkend debuut” (Muziekwereld)

“Een mand vol muzikale cadeautjes. Twaalf meesterwerken.” (Musicmaker)

“Twaalf nummers die zich onder je huid nestelen. Ingetogen, uitdagend en mysterieus.” (Dagblad De Limburger)

“Voor elk nummer werkte Ludovique samen met een andere instrumentalist, topmuzikanten zoals Dominic Miller (Sting), Michel Bisceglia, Carlo de Wijs en Ferdi Lancee (Gare Du Nord), Maar eerlijk is eerlijk: het is de stem die de show steelt. Het album overtreft alle verwachtingen.” (ZEF Magazine)

Achtergrond informatie
De carrière van Luc Devens begon met zijn rol als Jesus in the musical Jesus Christ Superstar. Daarna werd hij leadzanger in vocal group Rock4, waarmee hij al 15 jaar succesvol door heel Europa tourt.

In de laatste jaren heeft hij zich steeds meer ontwikkeld als componist, arrangeur en producer. Onder de naam Ludovique werkte hij samen met een groot aantal topmuzikanten, zoals Dominic Miller (Sting, Phil Collins), Manfred Leuchter, Carlo de Wijs, Ferdi Lancee (Gare du Nord) en Michel Bisceglia aan zijn eerste, onlangs verschenen album. Met zijn zelf geproduceerde “The Naked Singer” heeft hij voor het eerst een manier gevonden om zijn veelzijdigheid te tonen zonder zichzelf in een hokje te hoeven plaatsen.

Genre:
Akoestisch Theaterconcert

Productie:
Luc Devens

Foto:
Marc Haers

www.ludoviquemusic.com


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. 

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater