vr 19/10  20:00  € 17,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
19/102018

Maiden UniteD


Maiden uniteD speelt de klassieke Iron Maiden songs in nieuwe akoestische arrangementen. Wat begon als een wild idee van de Iron Maiden Fanclub, is nu zelf een wereldwijde hit! Ook de mannen van Iron Maiden zijn fan!

Het begon als een wild idee van de Iron Maiden Fanclub, die eens iets anders wilde dan een gewone tribute. De spontane show die Maiden UniteD sindsdien met nieuwe akoestische versies en eigen arrangementen van de bekende Iron Maiden-hits neerzet oogst veel succes. Hoe kan het ook anders; alle muzikanten van deze tribute- cq. allstar-band hebben hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Je ziet zanger Damian Wilson (Threshold ) Ruud Jolie (Within Temptation), Joey Bruers (Up the Irons), Mike Coolen (Within Temptation), Huub van Loon (Barry Hay) en Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten).  Mis het niet!

Let op! In ons programmaboekje staat donderdag 19 oktober, vrijdag 19 oktober is de juiste dag!

Serie: Muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater