zo 12/12  14:30  € 12,50
Theaterconcert
Theaterzaal
12/122021
Uitverkocht

Marjolein & Dorine Heijltjes ‘Zusterliefde’

Pak je podium


De voorstelling is vanwege de corona-maatregelen verplaatst naar 14:30 uur.


Je beste vriendin, je grootste rivaal. Je kunt niet mét en niet zónder elkaar. De bijzondere band tussen twee zussen is niet in één woord te vatten. Daarom nemen Marjolein Heijltjes en Dorine Heijltjes je mee op een muzikale reis langs alle facetten van ‘Zusterliefde’. Een voorstelling over een diepe verbintenis, (on)gezonde rivaliteit en altijd ontwikkelende verhoudingen. Momenten van ontroering, hilariteit en herkenning gaan hierbij hand in hand. 

Over Marjolein Heijltjes (1986) 
Marjolein is sinds het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg (2013) fulltime werkzaam als zangeres, actrice en vocal coach. Door haar veelzijdigheid en warme stemgeluid kan zij menig genre aan. De afgelopen jaren stond zij als soliste, maar ook met diverse bands en orkesten op uiteenlopende podia. Samen met pianist Rob Mennen maakte zij een eigen theatervoorstelling genaamd ‘Geluk bij een ongeluk’ die medio 2021 in première ging. Daarnaast was zij onlangs als zangeres te zien in het 2e seizoen van het RTL 4 programma “I can see your voice” en speelt ze komend theaterseizoen een hoofdrol in Muziektheater Cuypers. 

 Over Dorine Heijltjes (1991) 
Dorine is sinds het afronden van de musicalopleiding in Tilburg (2018) parttime werkzaam als zangeres, actrice en vocal coach. De overige dagen vult ze met haar werk als afgestudeerd chemicus. In 2013 stond zij als solist in Reaching for Broadway: Celebrations in het Amsterdamse M-lab theater.  Daarnaast heeft zij in verschillende gelegenheidskoren gezongen (musical en klassiek). Dorine is werkzaam als trainingsacteur en werkt als zangeres, actrice en maker aan verschillende muziektheaterprojecten. Met haar heldere stemgeluid en intense beleving is zij een echte verhalenverteller die haar publiek weet te raken. 

Marjolein en Dorine worden live begeleid door Rob Mennen. Rob is een veelgevraagde en graag geziene pianist/begeleider. Hij tourde o.a. met Mirusia en Maurice Hermans en werkt met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en vele anderen. Rob is een echte ‘pianovirtuoos’ met daarnaast een geweldig gevoel voor humor. 


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. 

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


alle theater