vr 3/7  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
3/72020

Nabil

Monopoly (reprise)


Geld. We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Maak kennis met Nabil. Deze talentvolle en veelzijdige theatermaker komt in Monopoly tot de kern.

“En weer een toptalent uit Brabant”, kopt een recensie over Monopoly. In zijn tweede avondvullende voorstelling heeft Nabil het over geld, want deze Brabantse drop-out uit een bijstandsgezin denkt daar het zijne over. Via de straten van Monopoly voert hij je langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij daarnaast een prachtig verhaal. Over hoe zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden.

Kanskaart
Pak je kans; je kunt tenslotte je geld maar één keer uitgeven. Met een beetje geluk is het nog vrij parkeren ook!

‘Monopoly is een ongelooflijk rijk programma.’
– Theaterkrant

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Cabaret van A tot Z


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater