zo 21/8  15:00  € 10,00
Klassiek
Theater
21/82022

Orlando Festival

Duo ViVo


Tijdens de regioconcerten van het Orlando Festival hoor je de jonge internationale professionele ensembles uit de European Summer Course for Chamber Music in hun favoriete repertoire.

Het duo ViVo werd in 2019 opgericht aan het departement of ‘Chamber Ensemble and Quartet’ van het Moscow State Tchaikovsky Conservatory in de klas van professor Tigran Alikhanov.

Het duo ViVo heeft deelgenomen aan diverse concerten en festivals, zoals het festival “Es muss sein!” gewijd aan de 250ste verjaardag van de geboorte van Ludwig van Beethoven, het Moskous Conservatorium-project “Youth Philharmonie”, het XI STAM-festival, het festival “Creative Youth of the Moscow Conservatory”, het festival “Moravský podzim”, het festival van artistieke praktijken “Recreatie”. Naast de optredens met het duo, treden Viktoria en Vladimir beiden ook op als solisten, maar ook als leden van internationale festivalgroepen. Beiden zijn ze ook laureaat van verschillende internationale concoursen, waaronder V Yankelevitch Violin Competition (2022) en Pianale Competition (2017).

Het duo ViVo is actief betrokken bij creatieve activiteiten, treedt regelmatig op op de podia van het Conservatorium van Moskou, de St.Petr en Pavel-kathedraal, het Muziekmuseum, enzovoort. Het repertoire van het duo omvat werken uit de XVIII-XXI eeuw.

Dit concert is in samenwerking met festival Buitenskamers, hét online platvorm voor klassieke muziek in Roermond.

Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.


    alle theater