zo 1/11  15:00  € 18,50
Theatercollege
Theaterzaal
1/11

Parijs 1900

Ko van Dun en Jan Ezendam


Deze voorstelling is verplaatst van zondag 17 mei naar zondag 1 november n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 29 maart of 17 mei? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


Pianist en componist Jan Ezendam en cultuurhistoricus Ko van Dun nemen je in een nieuwe reeks voorstellingen mee naar opwindende momenten uit de westerse cultuurgeschiedenis. Het Parijs rond de vorige eeuwwisseling is als eerste aan de beurt.

Parijs rond 1900; de plek waar het gebeurde!
Satie en Debussy, Toulouse-Lautrec en Picasso, het zijn grote namen van de moderne kunst en muziek. Parijs is de plek waar het gebeurt, hier zijn de podia die er echt toe doen, hier zijn de cafés waar kunstenaars, schrijvers en componisten elkaar ontmoeten.

Parijs 1900 voert je binnen in een wereld waar de vrije verbeelding alle ruimte krijgt. Met hun vrijgemaakte klanken en kleuren geven muziek en kunst uitdrukking aan een nieuw levensgevoel. Tegelijkertijd is de moderne mens zichzelf een raadsel geworden, de opwinding van het nieuwe is verweven met een diepgevoelde weemoed en verlatenheid.

Over Van Dun en Ezendam
Jan Ezendam is pianist, componist en dirigent. Hij is sinds 1980 docent aan het conservatorium in Maastricht, geeft lezingen en masterclasses en is docent muziekgeschiedenis aan het Hovo in Maastricht, Rotterdam en Amsterdam.

Ko van Dun is vrij gevestigd docent kunst- en cultuurgeschiedenis. Hij is werkzaam voor hoger onderwijs, musea en bedrijven, adviseur van Rabobank bij de opzet van de Kunstzone in Utrecht en aankoopadviseur voor Art21.

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Franse dag!
De meeste Nederlanders houden erg van Frankrijk. Wij ook…en waarschijnlijk als je dit leest ben je ook fan van het land. Wij hebben daarom een heuse Franse dag georganiseerd!
Kom in de Franse sfeer van Parijs rond 1900. De plek waarop Toulouse -Lautrec en Picasso uitdrukking geven aan een nieuw levensgevoel. Ga aan de slag met onze deskundige docent Michel Govers en schilder en teken er lustig op los.

Ga vervolgens  naar de voorstelling met eventueel aansluitend een Frans kaasplankje incl. 2 glazen wijn met keuze uit Le Bottle, een Vignier of Merlot voor maar €11,- .
Kaasplankje is apart van te voren te bestellen op deze site bij de voorstelling vóór 27 maart. Klik hiervoor op –ticket selecteren-.


Ga schilderen als een Picasso of a la Toulouse-Lautrec en laat je vervoeren binnen in een wereld waar de vrije verbeelding alle ruimte krijgt!
11:00-13:00 | €25,00 incl materiaalkosten


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater