za 9/3  20:00  € 16,50
Dans
Theaterzaal
9/32024
Nederlandse première

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Danslab on tour #2


Een wervelende dansvoorstelling van een nieuwe generatie makers die het hele publiek in beweging zet! 

In DANSLAB on tour #2 volgen choreografieën van een nieuwe generatie makers in de hedendaagse dans elkaar in razendsnel tempo op. De wervelende dansvoorstelling bestaat uit een bijzondere mix van dansstukken o.a. gemaakt door Thirza Riphagen. 

Thirza Riphagen maakte indruk met haar choreografieën Kubus en Offline tijdens DANSLAB on tour #1 en komt deze editie met een spetterend nieuw stuk. Daarnaast ontdek je als eerste het werk van Liam Francis, de winnaar van de Rotterdam International Duet Choreography Competition (RIDCC) SALLY partner award. 

Alle choreografieën zijn ontwikkeld in het Danslab, dé werkplaats voor innovatie in hedendaagse dans van SALLY en talentontwikkelaar VIA ZUID. 

In dit danslaboratorium is volop geëxperimenteerd met nieuwe dansstijlen, moderne interpretaties, uitdagende thema’s en onverwachte combinaties. Met een explosie van vernieuwende hedendaagse dans tot gevolg. 

Ook het publiek wordt opgenomen in het dansexperiment, want het interactieve dansspel uit DANSLAB on tour #1 komt terug! Deze game zet het hele publiek in beweging en de zaal op z’n kop.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater