do 28/3  20:00  € 19,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
28/32019

Tim Akkerman

Sings the Boss | Bruce Springsteen


Tim Akkerman steekt zijn bewondering voor Bruce Springsteen niet onder stoelen of banken. Hij is een enorme Springsteen fan. Met het album The Goast of Tom Joad als onuitputtelijke inspiratiebron brengt Tim een grootse ode aan The Boss.

Zijn songs, teksten, maar vooral Springsteens uitmuntende live performance is een grote inspiratie voor de Haagse muzikant. Na een stijf uitverkochte clubtour kan een akoestisch theatervervolg dan ook niet uitblijven. Hierin kiest Tim dezelfde setting als The Boss, die in New York bijna een heel seizoen lang de intimiteit van het theater opzocht. Een onvergetelijke avond en ode aan een fantastische muzikant!

Let op! In de brochure staat een foute datum (15-2). De juiste datum van het concert is 28 maart.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater