wo 2/10  15:00  € 11,00
4+, Familie
Theaterzaal
2/102019

Het Laagland & SALLY Dansgezelschap Maastricht

Vreemde Eend


Een speelse mix van dans & theater voor iedereen vanaf 4 jaar!

Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet en de buurt getest. Staan zij open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknick-kleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

Een nieuw verendek
Met Vreemde Eend brengen SALLY Dansgezelschap Maastricht en theatergezelschap Het Laagland samen een actueel sprookje met een speelse mix van spetterende dans, zang en spel. Ruim 10 jaar na de eerste versie van SALLY, krijgt deze Vreemde Eend nu een compleet nieuw verendek. Voor alle vreemde eendjes, tweetjes en álle anderen van 4 tot 104 jaar.

Credits
Choreografie: Stefan Ernst
Theaterregie: Inèz Derksen
Muziek: Stefan Ernst
Spel & Dans: Patrizio Bucci, Aafke Buringh & Gijs Nollen
Vormgeving: Janco van Barneveld
Kostuums: Mieke Kockelkorn

Terugblik
2 seizoenen geleden heb je het avontuur kunnen beleven van de kleuterwestern De Kleine Cowboy. Deze voorstelling voor kleine cowboys en grote bandieten ging over klein zijn in een grote wereld. De Kleine Cowboy nam je mee op avontuur vol stoere cowboys en zingende cactussen, omdat zijn knuffelkoe Cow verdwenen was. Boy trok zijn stoute schoenen aan en vertrok naar Amerika om Cow te zoeken. Boy kwam in het Wildste Westen de meest vreemde figuren tegen in deze spannende achtervolging van een knuffelkoe.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Voor alle kinderen staat er een glaasje ranja klaar bij deze voorstelling. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater