Vacature financieel administratief medewerker


Het mooiste cultuurhuis van Limburg zoekt een ervaren financieel administratief medewerker.

WIJ ZIJN:
ECI cultuurfabriek: het mooiste cultuurhuis van Limburg met de meeste disciplines onder 1 dak. Wij hebben 4 cultuurpodia: een popzaal (voor 500 bezoekers) een theaterzaal (voor 240 bezoekers), een filmhuis (met twee zalen), een expositieruimte en een grote cultuureducatie afdeling.

JIJ BENT:
Een ervaren administratief medewerker. Je houdt van secuur en gedetailleerd werken, en structureel alle zaakjes op orde brengen, zodat het Hoofd Administratie een goede basis heeft. Je haalt voldoening uit een kloppende administratie. Tegelijkertijd houd je ook van een bruisende, collegiale en prikkelende omgeving. Je werkt graag zelfstandig en je krijgt in deze functie ook het vertrouwen om dit te doen.

WAT KOM JE DOEN?
Jij zorgt in deze functie voor een goede administratieve flow. Je verwerkt inkomende facturen, maakt verkoop facturen (voor projecten, verhuur, etc) en doet de betalingen. Je zorgt voor een kloppende boekhouding, waarbij je onder andere de omzet van de horeca, de ticketverkoop en de omzet van het theater en de popzaal verwerkt. Je houdt controle op de openstaande posten en het bankboek. Daarnaast kunnen collega’s voor vragen met betrekking tot de financiële administratie bij jou terecht.

WAT NEEM JE MEE?
Je hebt een relevante opleiding afgerond, beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt ruime ervaring als financieel administratief medewerker. Je bent punctueel en zelfstandig. Je houdt het hoofd koel en brengt humor en collegialiteit in een bruisende omgeving.

WAT KRIJG JE TERUG?
We starten met een jaarcontract van 20 uur. Je functie wordt ingeschaald in schaal 7 van de CAO Kunsteducatie. De periodiek waarin je start bepalen we op basis van je leeftijd en werkervaring. Je hebt flexibele werktijden, te verdelen over vier dagen per week. Je werkt in een divers team met gezellige, enthousiaste en hardwerkende collega’s. En dat alles in een bruisend cultuurhuis met een groot (cultureel) netwerk: dus je hebt toegang tot al het moois wat ECI cultuurfabriek te bieden heeft.

HOE GAAN WE HET DOEN?
Je kunt reageren tot uiterlijk vrijdag 24 maart d.m.v. het mailen van een motivatie + een CV aan leanne.cuijpers@ecicultuur.nl. Stel je aan ons voor op een manier die bij je past en waarop wij jou het beste leren kennen! De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 27 t/m 31 maart.