Musical 12+

Hou jij van zingen, acteren en dansen? Ben je gek op musicals en wil je zelf ook wel eens in het theater staan? Dan zoeken wij jou! Zing, dans en speel de sterren van de hemel bij de Musicalklas.

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 24/09/2020
dag & tijd: do 19:00u
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Donderdag
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €330.00
kies deze cursus
€ ..,..

De cursus bestaat uit 29 lessen. Je krijgt les in zingen, acteren en bewegen op het toneel. Naast dat je zelf op de planken zult staan, bezoek je met je groep een professionele voorstelling in het ECI theater. En aan het eind van de cursus zal je schitteren voor je vrienden en familie in een korte presentatie op de LuidZuid presentatiedag in het ECI theater!

Neem voor meer informatie contact op met Coördinator Theater Femke Veltman, via femkeveltman@ecicultuurfabriek.nl.

over de docent: Marjolein Heijltjes

Marjolein Heijltjes is geboren in 1986 in Heerlen, opgegroeid in Kerkrade en Landgraaf maar inmiddels alweer ruim negen jaar woonachtig in de buurt van Roermond. Na het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg in 2013 is zij zich verder gaan verdiepen in de zangstem, volgde ze EVTS- (Estill Voice Training-) cursussen en diverse andere stemgerelateerde workshops. Momenteel geeft ze bij diverse muziekscholen zangles, coacht ze koren en zanggroepen en geeft ze les aan de afdeling Muziek bij ECI cultuurfabriek. Daarnaast is Marjolein als (lead-) zangeres betrokken bij uiteenlopende projecten en bands. Door haar muzikale achtergrond, opleidingen en uitvoerende ervaring heeft ze een hele brede muzieksmaak en heeft ze geleerd om haar stem voor een breed genre te kunnen gebruiken. Marjolein houdt van pop, rock, musical, jazz én klassiek.


alle cursussen

Gratis proefles*verplichte velden