Productiegroep Musical 14+

Omdat het seizoen er (bijna) op zit, is het volgen van een proefles nu niet meer mogelijk. Vanaf september start het nieuwe seizoen. Je kunt je dan weer aanmelden voor een cursus of proefles.

NIEUW bij ECI cultuurfabriek! Speciaal voor ervaren musicalleerlingen starten we dit seizoen met onze eerste productiegroep musical 14+!

In de productiegroep musical werk je het hele cursusjaar toe naar een echte musicalvoorstelling in ons theater. Je gaat samen met je docent/ regisseur aan de slag met alles wat hierbij komt kijken. We werken met een script, het instuderen van tekst, musicalnummers en choreografieën. De cursus biedt de kans je te ontwikkelen op alle fronten van het musicalvak en om samen als groep iets moois neer te zetten.

Deelname aan de musicalproductieklas gaat op uitnodiging van je docent. Je dient voldoende ontwikkeling te hebben doorgemaakt in minimaal 2 van de 3 disciplines (spel, dans, zang), tekstvast te zijn en de repetitietijd staat met koeienletters in je agenda. Kortom: musical zit in je bloed.

Kom je van buiten de ECI en wil je graag meedoen aan de productiegroep? Stuur ons dan een e-mai naar: toneel@ecicultuur.nl, met daarin je ervaring op het gebied van musical of de afzonderlijke disciplines.

Woon je in de gemeente Leudal en ben je jonger dan 18 jaar? Dan krijg je maar liefst 67% (!) korting op deze cursus. 

Ben je te jong voor deze cursus? Bekijk dan eens onze musicalcursus voor 7 tot 10 jaar of de musicalcursus voor 10 tot 12 jaar.

Je kunt je het gehele jaar inschrijven voor deze cursus.

 

Klik op de cursus voor meer info:

kies
start
dag & tijd
duur
frequentie
lesprijs
start: 20/09/2023
dag & tijd: wo 19:00u
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €455,00
kies deze cursus
€ ..,..
start: gehele jaar
dag & tijd: Woensdag
duur: 120min.
frequentie: elke week
lesprijs: v.a. €455,00
kies deze cursus
€ ..,..

Je kunt op elk gewenst moment starten met de cursus, tenzij anders aangegeven.

Lees voordat je je inschrijft voor een cursus de informatie over de verschillende cursusvormen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze toneelafdeling, via: toneel@ecicultuur.nl.

Heb je onvoldoende financiële middelen om je kind in te schrijven voor een cursus? Neem dan contact op met Leergeld Nederland of Jeugdfonds Sport & Cultuur.

over de docent: Babeth van der Zalm

Babeth van der Zalm is een energiek en veelzijdig persoon die haar kennis maar al te graag overbrengt aan mensen die net zo enthousiast zijn over musical!

In 2017 heeft ze haar Bachelor Muziektheater gehaald aan het Conservatorium in Rotterdam. Daarna heeft ze in theaters door heel Nederland de rol van Bet in Ciske de Rat mogen vertolken.

Babeth is altijd erg geïnteresseerd geweest in stemtechnieken en heeft daarom ook de opleiding Estill Voice Training en Universal Voice voltooid. Ze is net afgestudeerd en een master of music behaald in Tilburg en kan niet wachten om haar kennis en passie te delen met (jonge) mensen. Zowel op uitvoerend als op technisch vlak.


alle cursussen

Proefles*verplichte velden