za 17/9  20:30
€ 20,00
Deur open:  20:00
Pop, Staconcert, Tribute/cover
Popzaal
17/92022
ECI 10 jaar

Def Americans

'15 Years of Service' - A Tribute To Johnny Cash


Def Americans, de allerbeste Johnny Cash Tribute band, komt hun jubileum bij ons vieren!
Met hun ’15 Years of Service’ show zal de band groots uitpakken. Verwacht een langere set, nieuwe visuals en speciale gasten! Voor elke Johnny Cash liefhebber een must go!

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten deze Eindhovenaren van Def Americans Johnny Cash tribute de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door Def Americans Johnny Cash tribute. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.  Het moment dat Johnny’s muze en grote liefde June Carter Cash zich bij hem op het podium voegde was altijd heel bijzonder. En zo is het ook bij een Def Americans show: Met Kim ‘Carter’ Wolterink in de rol van June beleven de concerten van Def Americans hun hoogtepunt met de beste June & Johnny songs.

Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn My Brother Johnny concerten in Nederland.

Van kroeg tot poppodium, van feesttent tot festival, van muziekcafé tot theater, Def Americans staat vanaf het ontstaan in 2007 garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show.

Support komt vanavond van Garden in Gloom:
Het powerduo Imke Loeffen en Mariska Petrovic van Garden in Gloom vervlechten hun stemmen en snaarinstrumenten om het bijzondere werk van The Carter Sisters te brengen. The Carter Sisters kwam voort uit de legendarische Carter Family. Hun muziek had een diepgaande invloed op bluegrass-, country-, Southern gospel-, pop- en rockmuzikanten en op de Amerikaanse folkrevival van de jaren zestig.

*let op voor deze show zijn enkel staanplaatsen beschikbaar. Locatie: Popzaal 

Check hier het hele programma van ons 10-jarig bestaan!


Praktische info

ParkeergelegenheidECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 u gratis)Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Betaalwijze & HorecaEr kan in de popzaal contactloos en met de ECI betaalpas betaald worden.

OordoppenEr zijn tegen betaling herbruikbare oordoppen (Thunderplugs) beschikbaar bij de bar in de zaal en bij de kassa/muntverkoop.


    alle muziek