za 23/11  20:00  € 23,50
Theaterconcert
Theaterzaal
23/112019

Def Americans

Johnny Cash at San Quentin


50 jaar na het optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis, brengen de Def Americans het legendarische gevangenisconcert van The Man in Black naar het muziekpodium.

A Boy Named Sue
Johnny Cash at San Quentin (1969) is net als zijn voorganger At Folsom Prison, die vorig jaar in de ECI te zien was, een registratie van een optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn net geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash voor de eerste keer A Boy Named Sue speelde. Tijdens het optreden werden Cash en zijn band bijgestaan door Carl Perkins, the Carter Sisters en de Statler Brothers.

Johnny Cash Tribute
De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

Terugblik
Vorig seizoen heb je genoten van de voorstelling Johnny Cash live at Folsom Prison van DEF Americans. Johnny Cash at Folsom Prison (1968) is een van de meest geroemde live albums uit de muziekgeschiedenis. 50 jaar later bracht Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenisconcert van The Man in Black terug naar de ECI.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater