vr 22/2  20:00  € 16,50
Dans
Theaterzaal
22/22019

GOTRA

ORA@LABORA


Ora@Labora is de allerlaatste voorstelling van het dansgezelschap GOTRA. Een werk over liturgie, lofzang en de smeekbede van de mens.

Afgelopen jaar hebben Maïté Guérin en Joost Vrouenraets  het werk VESTIS gemaakt voor de Heiligdomsvaart; een duet, begeleid door 8-stemmig koor Studium Chorale en componist Loran Delforge die met 6 draaitafels in dialoog ging met de 8 stemmen. Deze choreografie was uitgevoerd in de Sint Janskerk op het Vrijthof in Maastricht. De choreografie gaat over de pijn en de schoonheid van loslaten en afscheid nemen, een proces waar ieder mens mee te maken heeft tijdens zijn leven. Vanwege het grote succes en de profetische waarde van dit stuk, is er besloten om VESTIS nu als laatste voorstelling onder GOTRA te vertonen. Deze choreografie was al een blijk van artistieke uitputting en essentie, maar in deze context willen we het werk nog meer strippen en dit met het publiek delen.

De nieuwe titel van het werk is Ora@Labora, wat niet meer en zeker niet minder betekent dan Bidden en Werken. Ora@Labora is het punt dat voor GOTRA gister met morgen verbindt; we hebben met ons werk altijd gepassioneerd een gebed gedanst, en we hebben ons dansend gebed altijd met gepassioneerde werkinstelling gemaakt en uitgevoerd.

Choreografie: Joost Vrouenraets

Lees hier de laatste brief van GOTRA.

Serie: vlakke vloer


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater