do 30/4  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
30/4

Jim Speelmans

Huppethee


Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit. In menige show is hij al 15 jaar de apotheose, de uitsmijter van de avond. Daar is een speciale mix van kunde, talent, ervaring en klasse voor nodig die hij graag in de ECI laat zien.

Het mag schuren
Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk. Huppethee!

Goed om te weten
Waarschijnlijk heb jij al vaker om Jim gelachen zonder dat je het wist. Jim is namelijk de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Nu komt hij met zijn eigen show. Een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.


alle theater