do 30/4  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
30/4

Jim Speelmans

Huppethee


Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit. In menige show is hij al 15 jaar de apotheose, de uitsmijter van de avond. Daar is een speciale mix van kunde, talent, ervaring en klasse voor nodig die hij graag in de ECI laat zien.

Het mag schuren
Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk. Huppethee!

Goed om te weten
Waarschijnlijk heb jij al vaker om Jim gelachen zonder dat je het wist. Jim is namelijk de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Nu komt hij met zijn eigen show. Een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.

Terugblik
Vorig seizoen stond Jim Speelmans met de voorstelling Funny Talents al in de ECI. Kon jij er niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er dit seizoen bij bent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Cabaret van A tot Z


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater