Maak het mee! Workshop en theater


We hebben zoveel mooie theatervoorstellingen waar we je de kans willen geven om niet alleen te durven zien maar ook letterlijk mee te maken. Zo hebben we de toneelvoorstelling ‘De Droomlozen’ op 19 oktober, waar je voorafgaand aan het stuk een dromenvanger kunt gaan maken.
En in het weekend van 16 november hebben we een heus Flamenco weekend! Volg een workshop waaiers maken, geniet van de film en eet heerlijke tapas. Met als hoogtepunt een theaterconcert van Eric Vaarzon Morel met een ‘Ode aan Paco de Lucia’.
Op 29 maart kom je in de sferen van Parijs 1900. Wil je de Picasso in jezelf ontdekken? Volg dan van te voren een workshop schilderen geheel in de stijl van 1900.

Kosten van de workshops zijn €25,- inclusief materiaalkosten.

19 oktober workshop dromenvangers
18:00-19:30 uur
Dompel je onder in de wereld van de dromen. Ga samen met onze deskundige docente Annemarie Verheijen aan de slag en maak je eigen bijzondere dromenvanger. Kom in de sfeer, droom lekker weg, laat je meevoeren.
Er wordt gewerkt met takken, ijzerdraad, kralen, leer, rubber, touw, wol, raffia, blik, etc. Heel veel materialen! En het resultaat zal bijzonder zijn, niet zoals in de winkel… ;-).

De Droomlozen Ulrike Quade Company | Toneel |19 oktober 20:00

 

16 november workshop waaiers
18:00-19:30 uur
Spanje, gitaren en waaiers, dat hoort bij elkaar.. Maak samen met onze deskundige docente  Henriette Jeurissen een geheel eigen ontworpen waaier. Het resultaat zal verrassend zijn! Wuif jezelf koelte toe en beweeg op het ritme van de muziek!

Eric Vaarzon Morel Ode aan Paco de Lucia | 16 november 20:00

Workshop schilderen 1900
13:00-14:30 uur
Kom in de sferen van Parijs rond 1900. De plek waarop Toulouse -Lautrec en Picasso uitdrukking geven aan een nieuw levensgevoel. Ga aan de slag met onze deskundige docent Michel Govers en schilder en teken er lustig op los geheel in de sfeer van 1900.

Parijs 1900 Ko van Dun en Jan Ezendam | 29 maart 15:00